CONGRESUL TINERILOR ADVENTIȘTI

Despre Congres

Salutare,
Avem plăcerea de a vă anunța că în perioada 10-14 august 2016 va avea loc la Târgu Mureș Congresul Național de Tineret. Tema acestei ediții este CONECTEAZĂ-TE nelimitat la Viață!
Congresul Național de Tineret este un eveniment organizat o dată la patru ani de către Departamentul de Tineret al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea care reunește peste 2000 de tineri din toată țara și diaspora. Evenimentul oferă posibilități de socializare, de misiune, ateliere pentru dezvoltare personală, muzică de calitate, lansare de proiecte noi și standuri interactive. Invitații speciali vor crea momente spirituale deosebite.
Rămânem conectați!
‪#‎congrestineret2016‬

Cum ajung la congres?

AI AJUNS LA GARĂ?

Gară -> Universitatea Sapienţia, Hodel Sandoria – Autobuzul nr. 44

Din faţa gării mergi drept înainte câteva sute de metri până ajungi la o arteră principală. La dreapta (nu prea departe) se va vedea o staţie de alimentare OMV. Vis-à-vis de OMV este cea mai apropiată staţie de autobuz.(foto 1)

1

Pentru a ajunge la Universitatea Sapienţia şi Hotel Sandoria trebuie luat autobuzul nr. 44 cu care se merge până la capăt de linie, în faţa Universităţii Sapienţia.

Frecvenţă zile lucrătoare ~ 20 de minute

Frecvenţă zile nelucrătoare ~ 30 de minute

Gară -> Căminele UMF – Autobuzul nr. 18

Pentru a ajunge la Căminele UMF, din aceeaşi staţie (foto 1) se va lua autobuzul nr. 18 şi se va coborî la staţia de lângă Casa de Cultură a Studenţilor(foto 2).

12

Frecvenţă zile lucrătoare ~ 12-15 minute

Frecvenţă zile nelucrătoare ~ 20-30 de minute

Autogara Transport Local (str. Bega nr. 2) -> Căminele UMF – Autobuzul nr. 23

Autogara Voiajor -> Hotel Sandoria, Universitatea Sapienţia – Autobuzul nr. 44

Din staţia din faţa autogării se va lua autobuzul 44 până la capăt de linie, în faţa Universităţii Sapienţia.

Autogara Voiajor -> Căminele UMF –  Autobuzul nr. 18

Din staţia din faţa autogării se va lua autobuzul nr.  18 până la staţia de lângă Casa de Cultură a Studenţilor(foto 2).

2

Căminele UMF -> Sala Sporturilor – Autobuzul nr. 10

Din staţia de lângă Banca Transilvania şi BRD (în apropiere de Casa de Cultură a Studenţilor) se va lua autobuzul nr. 10 până la staţia Cocoşul de Aur (foto 4). Se va traversa strada şi în intersecţie se va merge la stănga. Se va traversa din nou strada şi se va merge în continuare spre dreapta până în faţa Sălii Polivalente.

4

Universitatea Sapienţia, Hotel Sandoria -> Sala Sporturilor – Autobuzul nr. 26

Din fata Universităţii Sapienţia se va lua autobuzul nr. 26 până la staţia Cocoşul de Aur (foto 4). Se va traversa strada şi în intersecţie se va merge la stânga. Se va traversa strada şi se va merge în continuare spre dreapta, până în faţa Sălii Polivalente.

4

VII CU MAŞINA?

Dinspre Reghin spre Căminele UMF

Se ţine drumul drept până la al 2-lea sens giratoriu (foto 6) unde se va lua a 3-a ieşire. Se va merge pe acea strada până se va vedea pe partea stângă Casa de Cultură a Studenţilor. Înainte de aceasta se va vira la stânga, iar după câteva sute de metri se vor vedea căminele UMF pe ambele părţi.

6

Dinspre Reghin spre Universitatea Sapienţia şi Hotel Sandoria

Se ţine direcţia de mers înainte până la Mureş Mall, apoi se va urma ieşirea din oraş spre Sighişoara (Braşov, Bucuresti) până la OMV. În dreptul benzinăriei se va vira la stânga pentru a ajunge la Hotelul Sandoria, iar după benzinărie se va lua primul drum la dreapta pentru a ajunge la Universitatea Sapienţia.

Dinspre Cluj-Napoca spre Universitatea Sapienţia şi Hotel Sandoria

După ce se intră în oraş, se merge tot înainte până la Mureş Mall. La Mureş Mall se va vira la dreapta, urmând indicatoarele de ieşire din oraş în direcţia Sighişoara. În dreptul benzinăriei OMV se va vira la stânga pentru a ajunge la Hotelul Sandoria, iar după benzinarie se va lua primul drum la dreapta pentru a ajunge la Universitatea Sapienţia.

Dinspre Cluj-Napoca spre Căminele UMF

După ce se intră în oraş se ţine drumul până la Mureş Mall. Se va merge în continuare drept înainte până la primul sens giratoriu (foto 6), unde se va vira la dreapta pe prima ieşire. Se va merge pe această stradă până se va vedea pe partea stângă Casa de Cultură a Studenţilor. Înainte de aceasta se va vira la stânga, iar după câteva sute de metri se vor vedea Căminele UMF pe ambele părţi.

6

Dinspre Sighişoara spre Universitatea Sapienţia şi Hotel Sandoria

La ieşirea din localitatea Corunca, înainte de benzinăria OMV, pe partea stângă (puţin mai sus, pe un deal) se va vedea o clădire mare de culoare crem. Aici se va vira la dreapta pentru a ajunge la internatul Universităţii Sapienţia. Pentru a ajunge la Hotelul Sandoria se va merge până în dreptul benzinăriei OMV unde se va vira la dreapta.

Dinspre Sighişoara spre Căminele UMF

După ce se intră în oraş, se merge înainte pe artera principală până la Mureş Mall. Acolo se virează la dreapta spre centru şi se ţine drumul drept până la primul sens giratoriu (foto 6), unde se va vira la dreapta pe prima ieşire. Se merge pe această stradă până se va vedea pe partea stângă Casa de Cultură a Studenţilor. Înainte de aceasta se va vira la stânga, iar după câteva sute de metri se vor vedea căminele UMF pe ambele părţi.

6